TWEE NOMINATIES!!

27709414_1569020879840609_4141810675822150272_oWe zijn trots, dat we genomineerd zijn voor de Vrijwilligersprijs 2017 van de gemeente Duiven. Niet in één categorie, maar liefst in twee categorieën! Bij de groepen is de Loopgroep FRoS genomineerd en bij de groep Jongeren onze jongste loot aan de stam “FRoS Kids’.

FRoS KIDS!!
Bij deze laatste krijgen kinderen van 5 tot en met 12 jaar gratis hardlooptraining van Tom van Beusekom en Myrthe Timmer op de maandagavond. Naast de normale trainingen zoals warming-up, snelheidsoefeningen wordt er ook aandacht besteed aan de coördinatie en oefeningen om de motoriek bij te schaven. Ook het spelelement wordt niet vergeten. Een aantal van hen zijn zo enthousiast geworden, dat ze al meegedaan hebben aan een hardloopwedstrijd. Iets wat zonder deze trainingen niet gebeurd zou zijn. Wil je meer informatie, klik op het tabblad ‘Training’ voor de trainingsdagen en tijden, misschien is het iets om het een keer uit te proberen…..en het is gratis.

aaDSC06381 (Custom)

LOOPGROEP FRoS!!
is genomineerd voor de groepsvrijwilligerprijs 2017. FRoS wordt geheel gerund door vrijwilligers die zich naast het trainen inzetten voor het organiseren van een aantal evenementen, zoals de Bevrijdingsestafette, Bert Timmer Memorial Loop, hardloopclinics. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers die niet alleen een diploma hebben, maar ook door jarenlange ervaring weten waarover ze praten. Voor elk niveau is er wel een training. Ook voor deze trainingen geldt, dat er geen contributie gevraagd wordt. Dus de instap is laagdrempelig en je kunt altijd komen sfeersnuiven en een avondje meelopen. Je bent welkom! Kortom FRoS is een non-profit organisatie gerund door enthousiaste hardlopers die het samen hardlopen willen promoten en zich daarnaast zich nog willen inzetten voor het lokale goede doel.

EEN STEM VOOR FRoS!
Het zijn allemaal vrijwilligers binnen FRoS die zich inzetten om iedereen die wil en kan aan het sporten te krijgen. Tenslotte is samen lopen plezierig, motiveert en stimuleert. Ook worden de trainingen vaak ingezet om gezamenlijk te trainen voor een bepaalde wedstrijd. We zijn afhankelijk van sponsoren om aan de benodigde oefenmaterialen te komen. Dus als we winnen is er naast de eervolle vermelding, ook de financiële ondersteuning  zeer welkom, zodat we ons vrijwilligerswerk voort kunnen zetten.
Draag je samen sporten een warm hart toe en zeker ‘Loopgroep FRoS’ én ‘FRoS Kids’ , gebruik onderstaande link om het stemformulier in te vullen.

Klik op de link om naar het formulier te gaan
https://www.duiven.nl/stemformulier-vrijwilligersprijs-2017/formulier
bedankt

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s