FRoS events

Naast de wekelijkse trainingen die gratis door de gediplomeerde vrijwilligers van FRoS worden gegeven, zijn er een aantal activiteiten die door FRoS zijn geïnitieerd of mede organiseert..

BERT TIMMER MEMORIAL LOOP
‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’. Een jaarlijkse recreatieve hardloopwedstrijd voor de hele familie op de eerste zondag van september. Deze memorial loop wordt gehouden ter nagedachtenis aan Bert Timmer die in 2012 aan een hartstilstand is overleden. Voor het eerst gehouden in 2013. Naast de jeugdloop van 500 en 1000 meter (inclusief scholencompetitie) zijn er nog afstanden van 5 (inclusief Teamloop) en 10 km. Naast sportieve prestaties zijn er informatie stands en er is vertier aanwezig.  Zoals elk jaar gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel.
Alle informatie tref je aan op de site: www.btml.nl

BEVRIJDINGSESTAFETTE
In de nacht van 4 op 5 mei haalt de loopgroep in estafettevorm het Bevrijdingsvuur op vanuit Wageningen en brengt dit naar de gemeente Duiven. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de gemeente Duiven.Zie ook Bevrijdingsestafette.

DUIVEN IN VUUR EN VLAM VOOR VREDE
FRoS staat aan basis van dit 5 mei evenement in het hartje van Duiven. Momenteel wordt er samengewerkt met HOPE XXL en HOP om de activiteiten te organiseren op het Remigiusplein in Duiven.

PLOGGING
Samen met Stichting Go-Clean de Liemers organiseert FRoS het jaarlijkse Plogging voor de gemeentes Duiven, Westervoort en Zevenaar. De opzet van dit evenement is om iedereen bewust te maken van het aanwezige zwerfafval. Tijdens dit evenement wordt er in groepen zwerfafval verzameld in de desbetreffende gemeentes. Zwerfafval kan óf wandelend óf hardlopend óf in een rolstoel worden verzameld. Zie ook Plogging

HARDLOOPCLINICS
In het kader van o.a. Koningsspelen, Nationale Sportweek, Sjors Sportief participeert FRoS door het geven van (gratis) clinics. Wil je meer informatie over onze activiteiten of hierin participeren, mail ons via frosinfo@gmail.com.

HARDLOOPREIZEN
Regelmatig worden er gezamenlijk loopwedstrijden bezocht. Ook worden wedstrijden in het buitenland niet geschuwd en zal er rond de wedstrijd een leuk reisje gebrouwen worden. Zo zijn er reisjes geweest t.b.v de marathons in Marrakesh, Berlijn, Istanbul, Keulen, Athene en Mallorca. Vaak reizen partners mee op deze buitenlandse bestemmingen.