In Memoriam

We lopen allemaal, omdat het gezond is en omdat we gezamenlijk veel Fun beleven aan het lopen. Helaas, is het leven niet alleen Fun, het levert – gelukkig in mindere mate – ook verdriet op. Zeker als mensen wegvallen die je van dichtbij hebt meegemaakt en waar je samen veel plezier hebt beleefd aan het hardlopen. Ook op zulke momenten vind je ondersteuning van de groep.

In memoriam Bert Timmer (1955 – 2012)

Op 5 augustus kreeg Bert Timmer bij thuiskomst na een duurloop een hartaanval. Na een ziekbed van 5 dagen is Bert op 10 augustus ingeslapen.

Bert was een gepassioneerd sporter en was aangesloten bij verschillende verenigingen, zoals bergsport, wandelen, zwemmen en hardlopen. Bert heeft jaren samen met ons trainingen en wedstrijden gelopen en was regelmatig aanwezig bij de activiteiten die FRoS organiseerde. Hoewel Bert ook nog bij een andere loopgroep trainde wilde hij zich alleen nog aansluiten en blijven trainen bij FRoS én alleen FRoS.

Bert heeft in 2011 zijn eerste marathon volbracht in Berlijn. Hoewel het een barre tocht was (voor wie niet), was hij reuze trots dit toch maar geflikt te hebben. Ook heeft hij van te voren samen met zijn Erica Berlijn verkent, zodat zijn FRoS – collegae rustig en gemakkelijk de weg konden vinden in het doolhof van openbaar vervoer van Berlijn. Momenteel was Bert volop aan het trainen voor de marathon in Istanbul. Waar hij bijzonder veel zin in had om ook dit avontuur aan te gaan. Het heeft helaas niet zo mogen zijn.

Bert was een gezinsmens en een warme persoonlijkheid die zich voor FRoS volledig gaf. Een familiemens bij uitstek én sportief in alle opzichten. Bert is te vroeg gestorven en heeft zijn plannen voor de toekomst niet meer kunnen uitvoeren én hij had er nog wat staan. FRoS verliest hiermee een warm mens die node gemist zal worden binnen FRoS. Maar allereerst gaan onze gedachten uit naar zijn naaste familie. We wensen Erica, Myrthe,Tom en Bouke veel sterkte bij het verwerken van het verlies.

Om Bert te gedenken heeft FRoS besloten om jaarlijks in augustus een loop te organiseren ter nagedachtenis aan Bert: (Bert Timmer Memorial Loop). De eerste staat gepland voor 11 augustus 2013. Als je meer informatie hierover wilt weten dan kun je een mail sturen naar: frosinfo@gmail.com

Lees ook de speech door ‘Vrienden van FRoS’.

(http://awayrob.wordpress.com/2012/08/16/bert-timmer-een-gepassioneerd-loper-1955-2012/)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s