Starterscursus

Eén keer per jaar start de Loopgroep FRoS met een cursus voor echte beginners. Mensen die nog nooit de stap hebben durven zetten, maar het nut er wel van inzien en alleen maar een zetje nodig hebben. Het is ook bewezen, dat in een groep lopen, stimulerend, motiverend en ook niet onbelangrijk, gezellig is.

In 2019 is voor het eerst door de Loopgroep FRoS een cursus gehouden voor beginnende hardlopers. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen en ondertussen is deze groep uitgegroeid tot een regelrechte gevorderde groep hardlopers die momenteel twee á drie keer per week trainen. 

Iedereen binnen deze startersgroep heeft inmiddels deelgenomen aan een hardloopwedstrijd. Dit was voor iedereen binnen de groep een spannend moment, maar met veel euforie heeft iedereen dit volbracht. Het is genoeg bewezen, dat sporten, zowel fysiek als mentaal, een gunstige uitwerking heeft. Het is een genot om in de buitenlucht bezig te zijn en je wordt er ook fitter en gezonder door. Kortom alleen positieve resultaten vanuit het bewegen.

Deze starterscursus zal elke zaterdag plaatsvinden van 09:30 tot 10:30 uur in het Horsterpark. De cursus wordt gegeven door Jos en Sjan van Beusekom, die jarenlang ervaring hebben met hardlopen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, om iedereen de kans te geven deel te nemen aan deze unieke beginnerscursus. Dus wil je starten vanaf nul naar bijvoorbeeld 5 kilometer. Kortom: Kom in beweging en meld je aan!

Wil je niet wachten op de volgende groep, meld je dan tussendoor aan via ons mailadres.