Over FRoS

FRoS – Fun Running on Sunday – stukje recente historie

FRoS is ooit ontstaan doordat een aantal hardlopers besloten om samen te gaan trainen voor een marathon. In het begin was de groep nog anoniem, later tijdens de Halve van Egmond in 2011 is besloten om de groep een naam te geven alsmede meer samen activiteiten te ontwikkelen. Momenteel wordt er gezamenlijk getraind op zondag en door de weeks op verschillende dagen. (zie tabblad training)

Ook worden wedstrijden in het buitenland niet geschuwd en zal er rond de wedstrijd een leuk reisje gebrouwen worden. Zo zijn er reisjes geweest t.b.v de marathons in Marrakesh, Berlijn, Istanbul, Keulen, Athene en Mallorca. Vaak reizen partners mee op deze buitenlandse bestemmingen.

FRoS – voor wie

FRoS is er voor iedereen die wil en kan hardlopen, beginner en gevorderde. Momenteel zijn er meer dan 100 ‘vrienden’ die regelmatig samen lopen. De groepssamenstelling is steeds verschillend en is vaak afhankelijk van eigen tijdsindeling. Het samen lopen inspireert en motiveert en is gewoon gezellig. Zeker bij lange duurlopen, waar de beentjes het moeilijk krijgen ondervind je veel voordeel van de groep.

SAM_8095.jpg


FRoS – Lief & Leed

Er wordt geen contributie gevraagd. Tenslotte lopen we voor de Fun! Wel wordt er een potje met geld bewaakt de zg. ‘Lief & Leed‘ pot, hieruit wordt geput als een ‘vriend’ ziek, geblesseerd is voor een kaartje en / of een bloemetje. Voor deze ‘Lief & Leed‘ pot kan  een bijdrage worden gevraagd van € 5,– op jaarbasis.

SAM_9443

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s